History A little bit of MLO

Hvad gør vi?

En underordnet genrebetegnelse, men alligevel en leg i poppens verden danner rammen for singlen ”Flippin’ A Coin”. Stemningen i melodien er skabt ud fra det univers teksten leverer og tager udgangspunkt i de til tider håbløse, men lærerige oplevelser i og omkring MLO's verden. ”Nogle gange må man slå plat og krone om en beslutning, men det betyder nødvendigvis ikke at beslutningen man ender med er forkert. Man må få det bedste ud af enhver given situation” mener MLO/Michael Leonardo Ostrowski. MLO der tidligere har udgivet musik, og som i mange år har kæmpet for at blive anerkendt af folket og den danske musikbranche, er nu på banen med sit seneste udspil. Et yderst delikat pop nummer som af lytteren straks vil blive genkendt efter blot at have hørt ganske få sekunder. Den i ørehængerne melodi og letforståelige tekst er karakteristisk for MLO. ”Der er ingen grund til at komplicere en følelse” siger Michael Leonardo Ostrowski. Og netop følelser er hvad lytteren vil opleve at teamet bag MLO har lagt i dette projekt. Idéerne til alle producerede sange er resultater af de erfaringer der er oplevet af MLO og generelt set, ønsket om at finde lykken. Udfordringen som så typisk er at få os lyttere til at huske historierne, og selv siger MLO: ”Det startede som altid med min guitar og mig. Og derfra strømmede ideerne til hvordan lyden ellers skulle være bare igennem mit hoved” Grundstenen til alle MLO’s sange er altså lagt allerede fra det øjeblik guitarens akkorder og lyrikken bliver til ét. Herefter går turen til lydstudiet hvor lydene og universet omkring melodien skabes. ”Flippin’ A Coin” er produceret af CSI Music, og hele teamet bag MLO må da siges at kunne forstå hinanden når det kommer til at fange lytteren, for pop nummeret er helt sikkert værd at lytte til, igen og igen.

Hvem er vi?

"MICHAEL LEONARDO OSTROWSKI bedre kendt som MLO er en 28 årig singer/songwritter født i Krakow Polen, men vokset op i Danmark. Hans passion for musikken stammer fra sine forældres side, der begge sang og spillede i deres unge dage. Michael fik sin første guitar som 16-årig af sin far, men blev hurtigt fanget af glæden af at skrive musik. Senere spillede Michael i bands og fik samlet masser af studie og live erfaring. I 2010 valgte Michael at prøve musikken på egen hånd som solist og startede MLO projekt op, men allerede foråret 2011 mødte Michael sin nuværende manager Metin Sinanovski/samarbejdspartner og deres fælles erfaringer resulterede i flere numre. Sammen har de skrevet teksterne og lavet musikken til MLOs musik og første EP udkom efteråret 2012. Ep'en fik navnet "Fairytales From The Battlefield" og var i genren rock/pop, men hurtigt fandt de ud af at deres passion lå dybt i poppens verden og hans første single "Another Night Out" formåede endda at blive spillet på The Voice. Singlen var et nummer hvor i sampling af Thomas Helmig's sang "Nu hvor du har brændt mig af" indgik. Herefter blev det endnu mere spændende for drengene fra MLO, og arbejdet med poppen blev mere og mere seriøs. Singlen ”Time Machine” udkom kort tid efter og blev set på youtube hovedsagligt i Kina og Rusland, men har på tidspunktet over 190.000 views. MLO er om 5 ger aktuel med singlen ”Flippin’ A Coin” som bliver distribueret gennem Sony Music.

    METIN SINANOVSKI er 27 år gammel og fandt sin passion indenfor musikken som 6-årig. Dengang blev han opfordret til at spille klarinet, og det holdt ved i mange år. Udover at spille utallige koncerter i symfoniorkestre spillede han også til bryllupper, men i form af orientalsk musik. Kombinationen af de to forskellige genre, gjorde at Metin fandt det interessant at begå sig med flere instrumenter, og fandt hurtigt sammenhængen mellem dem. Da Metin mødte MLO ændrede billedet af lidenskaben sig, eftersom en helt ny verden åbnede sig. Det at producere og skrive egen musik var et helt nyt aspekt og blev straks det nye der skulle prøves. Drengene slog hovederne sammen og udgør begge nu MLO.